nuffnang here

anda SEMUA:)

Tuesday, May 8, 2012

festival konvokesyen UTM ke 48.

siapa tahu aku kena tinggal hari tu?bukan kena tinggal dengan kekasih hati,kena tinggal dengan kengkawan pergi festival konvo(fesko).hampeh mereka nie,lupa kat aku.huhu*tacink jap..takpe guys,aku tak ambil hati pun.peace ^^v

so, disebabkan hari ni habis kelas awal. aku dan kengkawan aku yang dok tinggalkan aku hari tu pergi lagi ke fesko tu untuk kali kedua*mereka laaa.aku first timer. bila sampai je, penuh jugak lah padang kawad dengan booth..aku rasa yang paling puas mesti para-para mahasiswi sebab banyak betul kedai jual baju,tudung..yang jual cenderahati pulak macam sampingan je.huu

sempat lagi pinjam anak orang nk tangkap gambar.

penat berjalan,dapat jugaklaa baju sehelai dan sehelai kain untuk buat baju kebaya. dah lama cari.bila jumpa memang terus grab lah..tapi taktau laa sempat tak nak tempah sebelum raya nie. takkan nak tunggu raya tahun depan pulak.aigooo...*puasa pun belum,dah fikir raya.kihkih..apa-apa pun,okeylahh..as a first year student,*cewahh speaking ni first time pergi fesko kat utm.not bad.

so,kepada warga UTM,silalah jejakkan kaki anda memeriahkan festival ni okey.festival berlangsung dari 4-9 mei tak silap aku. :) dan tak lupa kepada mahasiswa yang grad tahun nie,congrats.semoga hidup lepas keluar u ni lebih baik.

p/s : takde gamba nak tunjuk.lupa pulak nak snap sikit.khusyuk sangat shopping.hahah


4 comments:

  1. tipuuuuu.lia pon 1st time jugak!hehe

    ReplyDelete
  2. alaa,lia tak termasuk dalam mereka yg tinggalkan ell tu :D

    ReplyDelete