nuffnang here

anda SEMUA:)

Friday, June 8, 2012

NIKON GIVEAWAY by ieqah blog gajah

assalamualaikum semua :) 



saya join Nikon Giveaway by Ieqah Blog Gajah kerana giveaway utama kali ni adalah nikon pendrive yang sangat ohsem :) sangat cantik dan unik.susah nak cari..tak ada dslr yang sebenar, ada pendrive bentuk dslr pun dah memadai.hee..lagipun dapat guna pendrive nie untuk save macam-macam kan..sangat-sangat berbaloi :)


gambar lama,camera pinjam.huu

so peeps,tertarik untuk join GA nie?? korang semua dialu-alukan untuk join.bende best kena la share bersama kan :) boleh klik link bawah nie untuk lebih detail..ouh,tarikh tutup akhir jun.

1st GA: Nikon GiveAway By Ieqah Blog Gajah 


nota kaki : sekali sekala join contest kan.release tension jap tengok bende comel-comel.



7 comments:

  1. miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

    niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

    done followed!!!jemput ke blog shippy :)

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  2. hye sy datng jenguk awk...awk sehat ??

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete
  3. Hai owner yang cantik..terima kasih join GA ieqah ^^

    ReplyDelete
  4. miss shippy: hye:)thnx singgah sini.btw,goodluck :)

    ikaa: hye,sehat sejahtera :) kamu?

    ieqah: welcome :) selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  5. oh.. baru ingat nikon camera.. hahha.

    ReplyDelete
  6. Hi.
    Kite datang dari sini.
    http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
    All the best okey :D

    ReplyDelete
  7. En Tapi : seronok sangat kalau dapat camera.huu

    miss chillax : hii :)

    ReplyDelete