nuffnang here

anda SEMUA:)

Thursday, March 8, 2012

bila cerita pasal TITAS.

assalamualaikum

aku tersedar diri td.eh,maksud aku, aku terbangun dari tidur.ingatkan baru jam satu pagi*satu pagi lahh sangat.rupa-rupanya bila aku belek henfon, dah kul 4.30 pagi. aku tertidur selepas habis berdiskusi malam tadi.kat bilik kawan.bila sedar,ouhh, tidur berjemaah rupanya. Alhamdulillah. makin erat persahabatan kami. kahkah. 


sumber:google
macam ni laa ghopenye malam td.kihkih.takde ahh.kami tidur ngan  laptop dan kertas bertaburan.
bila balik bilik,tengok si owner bilik tadi,tidur bilik aku.*ayat cam pelik. si roomate aku pulak tidur kat katil aku.kesian mereka.semua dah lupa diri dan katil masing-masing.HAHA.aku tak kesah pun.


berbeza dari semalam, hari ni tidur awal,bangun pun awal.tapi bangun awal,terus menghadap fesbuk n blog.ish ish ishhh,ape nak jadi dengan aku. =,=' niat asal nak sambung buat assignment TITAS tu.aku tak buat lagi part aku.tapi bila dah mula menaip camni.terima kasih jelaaa.hyehyebyebye jawabnya. tapi aku buat sikit-sikit laa.kang tak siap,naya gak aku.mau kena hentam dengan mereka perempuan perempuan besi.hehe


best ouhh gini.tapi aku takley.sumpah geli >,<
hari ni takde lab dan takde kelas TITAS. yes.eh eh,bukan suka cuma gembira.tak payah nak menapak ke fakulti sains kemudian ke fakulti kimia semula.tanpa gap ! dari 8pg-1ptg. maka kena jalan dengan speed 140km/h.tu kira slow untuk speed kaki.huu hari khamis merupakan satu hari refleksologi kaki bagi aku.sebab tu aku makin cergas sem 2 nie.ditambah dengan misi menguruskan badan.


tapi hari ni,kelas TITAS dijalankan di alam maya.melalui elearning utm..lecturer kami memang amat sangat menyayangi kami.busy macam mane pun,kelas tak harus batal.mesti sentiasa on..aku yang tak berapa nak rajin bukak elearning pun kenalah bukak hari ni.tapi semata untuk masuk forum kehadiran menandakan aku hadir,bagi komen sesikit then blah.


meh aku kasi tunjuk sikit.tekan tekan.
tajuk forum kehadiran kali ni. CIRI-CIRI LELAKI/WANITA SOLEHAH DARI PERSPEKTIF ISLAM. terlintas di fikiran aku sekejap tadi.macammane agaknya kawan non-muslim aku nak komen pasal nie? sebab aku sendiri masih berfikir ape aku nak komen..kenapa tak suruh komen pasal tamadun eh?bukan ke TITAS= tamadun islam dan tamadun asia? errr..


p/s : dah.nak sambung buat TITAS tu.hari ni nak pergi PC fair laa.almaklum,free kan+tengah masyukkk :)

3 comments:

  1. hamboiii dilabel tak sedar diri.merajuk laa gini!ahaha

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaa
    titasss ohh titasss
    rindu nak belajo :))

    ReplyDelete