nuffnang here

anda SEMUA:)

Sunday, May 8, 2011

we make our story on that ISLAND :)

okeyy.macam biasa lahh.kalau cerita pasal kawan-kawan rapat aku nie kan.
kami memang akan hang out without planning actually.yela.semua da mula busy dengan hal masing-masing.so,bila ada yang free je mula lah dok texting-texting(mira cikcit je sebenarnya) ajak keluar.
aku pulak jenis memang no hal je.hee..janji ada transport nk gerak.:D

06 may 2011,
around 5pm camtu,azzim hud aka kobeng ambil laa aku nie kat rumah.then,kami terus gerak rumahh mira cikcit aka sipot..ngee.bak kate mira en,dia memamg bos.azzim hud lak memang driver tk berbayar kami.:)
destinasi kami;the nearest island lahh konon..CAREY ISLAND.ahakkz.
okeyy,walaupun memang sangat lah dekat dengan tempat aku,tu memang first time aku pergi sana.
but my first thought when i reached there,"ehh,macam pernah pergilahh".tapi aku pun xsure.hee.
kat situ cuma ade gerai sebijik,a lot of dogs n puppies.huhu..rock and ocean.thats all.thank you.:D
HAHA.memang pelik lah kan but we have fun actually.yela after a long long time tk gather sama-sama kan.
apa yang kami buat?mandi-manda lahh!haha..okey,jangan pecaya tuhh sebab kami tk sanggup pun nak mandi kt situ.seram je tengok air laut tu..kami banyak taking pictures lahh.kami kan kaki kamera.:))
aku takde gambar nk tunjuk kat korang sebab tk sempat ambil lahh!.tenet lak sangat lah slow untuk mengupload..aku sedang menulis dengan penuh sabar ni.huu..

so,untuk lihat pictures yang menarik,sila ke blog mira cikcit n untuk lihat video yang buat aku terharu arini,sila singgah ke blog azzim hud.:).korang patut tengok tau!:)

jejaktapak: i have fun at that evening,but at that night,all the feeling were gone!huu.

2 comments:

  1. haha.. korang mmg suka menghabiskan kredit aku.. hehe.. aku pun ada video jugakk.. sabau ea.. tngah upload

    ReplyDelete
  2. yela mkcik.aku menunggu:)

    ReplyDelete