nuffnang here

anda SEMUA:)

Thursday, August 15, 2013

syawal with TYPO.

 happy eid people !

taken !



alhamdulillah tahun nie dapat sambut raya dengan kawan-kawan. budak-budak yang sentiasa TYPO bila whatsapp.haha tahun lepas tak dapat nak beraya sesama sebab raya ketiga je dah mula kerja balik. tahun ni je disebabkan malas kerja, dapat la beraya sekali :)

la familia :)
mira cikcit. bestfriend since form 3.
azzim hudsson. matching kita aritu.haha
 dapat jugak beraya rumah cikgu-cikgu sekolah dulu. walaupun ramai yang aku tak kenal sebab tak sama sekolah rendah dengan diorang nie, tapi tak kesah laa kan. dapat jugak duit raya.hehe. bila kita dah besar mana pun. kita nie masih budak-budak di mata cikgu. sebab banyak lagi nak kena belajar.kan?




duit raya ehh >.<
adi. rapat sebab main tenis sama-sama.
azril. teman bergaduh.
 beruntungnya diorang sebab memasing dah sambung degree dekat shah alam. aku yang jauh. susah nak jumpa. tapi nak buat macam mana. aku suka duduk jauh-jauh.hehe. biar makin ramai kawan. jauh pemandangan, luas pengetahuan. hee

banyak makan.tapi tak kenyang-kenyang.
rombongan bertambah orang. wee
lepas penat seharian beraya ke satu kampung ke kampung yang lain, malam layan movie lak. tapi cuma aku, mira, azril n epin (si photographer yang susah ade dalam gambar) je pergi. yang lain dah collapse.haha. awalnya cuma nak keluar makan tapi ended up tengok movie sekali. THE SMURFS 2 ! not bad, kelakar jugak.


meet the new characters in the smurfs 2, vexy and hackus.

hackus so adorable okey.hee
synopsys :" The Smurfs team up with their human friends to rescue Smurfette, who has been kidnapped by Gargamel since she knows a secret spell that can turn the evil sorcerer's newest creation - creatures called the Naughties - into real Smurfs."

footnote : bila nak pergi broga nie.aihh =.='


2 comments:

  1. Haha.. rupa macam makcik2 pun still dapat duit raya

    ReplyDelete