nuffnang here

anda SEMUA:)

Saturday, November 12, 2011

tagged :)

hello peeps.
baik-baik kah semua?sehat-sehat belaka??i hope so okey :) jadilah macam aku yang sentiase sehat nie..luaran dan dalaman.haha

okey,baru-baru nie aku ade dapat tweet dari miracikcit..die ade kate die in the mood of writing..so,i guess die mesti update blog punyalah..so,aku yg dah lame tak blogwalking nie pun pergilah menyinggah ke blog dia..tangtangtang,SUPRISE!! die tag aku lak dalam satu post nie.aku kne buat dan jawab depends on that post..alahai cikcit.aku nie dah lah pemalas update blog.huu..tapi untuk kau,aku buat lahh..kalau orang lain,aku tutup sebelah mata.terus tutup browser.HAHA


so,lets start!

THE RULES :

  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post.And create 11 new questions for people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section about ├ŁOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS'YOU LEGITIMATELY(a.k.a REALLY,TRUSY\T,WILL ALL HONESTLY) have tagged 11 people.


okey,dah bace semua! mari dengar tentang aku :)

  • a shy person.tak percaye???percaye jelahh.maybe orang tengok aku senang je borak ngn orang but in reality,aku sangat pemalu okeyy.

  • easy-going..so,korang jangan malu-malu dengan aku.senang je nk dekat dengan aku..aku yg malu takpe.haha

  • kaki wayang..hell yeahh!!kalau korang ajak,confirm aku follow.tapi korang belanje lahh.haha..tp past few months,aku jarang tgk wayang.takde teman istimewa kn*kenyit2 mata.haha

  • hot-tempered..ehh,tu bukan aku..aku sangat penyabar*untuk sesetengah hal SAHAJA. tapi kalau aku marah.aku boleh jd HULK..hehe

  • a listener.mungkin..im not a talkative person.i prefer to hear things..so,kalau nak luahkan perasaan,boleh beratur ambik nombor.:D

  • stick to green colour baru-baru nie..taktau kenapa.aihh.tapi bakal berubah sebab aku sangat suka colours.

  • i never wear skirt in my childhood..dah besar nie ade laa 2 3 kali.jelez tengok orang pkai mcam cantik.hehe..girlygirly gitu.
  • i don't like flowers or dolls much..but i do love foods n toys..haha

  • still takut to drive car walaupun dah setahun lesen P..haha..kalau korang naik dengan aku pun,korang mesti lagi takut.huhu

  • love boys in casual not formal..and not a nerdy one.hee

  • im single.maybe...:) currently in love with ence dodo sahaja.


MIRACIKCIT questions :

  1. What was your impression when you saw me?
    err,aku pun dah tak ingat lahh..dah lame woo..aku rase first sekali aku terfikir.."kecik giler budak nie".haha
  2. What do you think of me now? independent girl.dah kenal dunia luar lebih dari aku walaupun kau kate aku yg ajar kau.
  3. What do you think about my blog? interesting..one of the blogs yang aku takkan miss bace
  4. What Korean drama do you guys love the most?
    aku tak layan korea weyh..camne nie.huu..tapi aku ingt FULLHOUSE.kau pnye fevret.aku pun terlibat same.
  5. What do you guys think will happen if the world was only lived by beautiful and handsome people?
    beauty product memang tak laku laaa.huu
  6. Could you live with only RM50 a month in this time zone?
    come on dear..even RM500 won't be enough for one month.
  7. What would you do if a friend you really trust stabbing you at the back?
    senyap je..buat taktau..tengok ape die nak buat lagi.
  8. Do you think i should start writing in Bahasa?
    English pun okeyy laaa.kalau semua orang nak tulis in Bahasa,siapa nak tulis in English kn?
  9. Would you prefer to date a Korean or an European?
    i think European :)
  10. What was your hardest break-up? entah.esok-esok aku bagitau kau.
  11. What do you guys think about my style of clothing?
    cantik+comel je..suits for  u.

huh,penat aku perah kepala otak jawab soalan kau.haha
err,agak berserabut.malas betulkan..

so,ready guys.check your name please :)

i tag u





ni soalan aku.silalah jawab :)
  1. Bila first time jumpa aku?and your impression about me.
  2. Agak-agak aku jenis macam mane bagi kau?
  3. Aku nak beli sugar glider tp malas jage.hehe..ape pndapat kau?
  4. Ape yang paling penting dalam relationship?
  5. Cinta pandang pertama..wujud ke?pernah jadi kat kau tak?
  6. Pendapat kau tentang lelaki/perempuan yang terlampau peramah?
  7. Ape status kau sekarang?
  8. Kalau honeymoon,mane tempat kau nak pergi?at least two places and why?
  9. What is your priority in life?
  10. Ade impian yang belum jadi kenyataan??ape dia?
  11. Your advice for me?

sekian dari sy nuurellajamuri :)
p/s: sorry laaa kalau korang terpakse pakai kanta pembesar nk bace post nie..ngehngehngeh..aku mmg saje :)

2 comments:

  1. hahaha... tergelak2 aku baca blog kau ni wehhh... btw thanks buat tagg.. Sayang ka beb! nanti kau balik telok bagi tau aku awal2

    ReplyDelete
  2. haha... ssah nk jwb soalan2 tu.... kena bg mase ckit...

    ReplyDelete