nuffnang here

anda SEMUA:)

Saturday, November 3, 2012

pakcik makcik anon.

hujan lebat, guruh berdentum, kilat menyabung.

amboi intro aku.hikhik..aku tawakal je on laptop waktu-waktu camni. sebab? bosan ! nak tidur tapi tak boleh. kenapa? jantung dup dap dup dap fikir hal esok. apa dia? ehh,banyak pulak soal ye. fullstop..biar aku tanya pulak.ready,ready..ambik position memasing.

susah sangat ke kita nak jadi diri sendiri?  jawab-jawab.. aku terfikir benda nie sebab bila bukak blog je mesti ada komen dari pakcik/makcik anonymous yang tak kenal. tak boleh ke just fill your name.haa, english menglish pulak keluar. kadang-kadang terasa macam,eh famous nye aku, ade secret admire ke sampai komen pun taknak bagitahu nama.LOL perasan pula. takpun nama die panjang sangat kot sampai malas tulis.

anonymous nie ibarat jasad tanpa kepala.kihkih

ye ye, aku paham mungkin korang malu dengan aku. eh?? ke korang takut. aku nie makan orang ke? setakat nie tak pernah lagi.mungkin korang patut cuba.heh..be proud with your name.bukan susah pun nak eja nama sendiri.dari tadika belajar kan. yang advance sikit, umur 3 4 tahun dah belajar a b c. penat mak ayah n cikgu ajar tulis dulu.

kan bagus kalau korang tulis nama, mungkin kita boleh berkenalan, keluar makan-makan ke? dalam mimpi lah.save sikit bajet. >.< okey, ni bukan untuk blog aku je..kalau korang komen blog orang lain pun, rajin-rajinkan lah jari taip nama. untung-untung boleh kurus jari. ehh? tak tak, untung-untung boleh tambah kenalan.kannnnn.. bukan apa, sebab kita boleh kesan siapa masuk blog kita. so,sebenarnya, aku boleh agak je siapa komen. malas cakap je sebab tak perlu kan. tapi lelame annoying jugak.

kalau semua macam nie. zombi kampung pisang pun kalah. :P

notakaki : sorry pada yg terasa. just being honest. :) jangan takut pulak nak komen entri aku lepas nie.lol


2 comments:

  1. jadi anon pon okay.. =). selagi komen yg diberikan
    positif dan munasabah..xde masalah pon. =D

    ReplyDelete