nuffnang here

anda SEMUA:)

Wednesday, July 18, 2012

sunway lagoon | london summer musical.

hello :)
lebih seminggu jugak aku bermalas-malasan nak update blog. busy?
takde nak busy mane lahh kan.busy kerja je pun.

camni laa kerja aku.melepak =.=
disebabkan diri yang terlebih rajin pagi tadi. aku pun blogwalking ke blog member-member disayangi.
dikejutkan dengan satu post yang aku hampir-hampir lupa pasal tu..
 aku ade join contest nuffnang dulu.and i won a pair of ticket to LONDON SUMMER MUSICAL at SUNWAY LAGOON. 

sumber:google
tapi disebabkan aku baru mula kerja part time kat baskin robbins tu, aku terpaksa laa korbankan niat nak pergi. so,aku bagi jelaa ticket tu kat bestie aku, mira cikcit sebab die kata ade kawan dia nak. lagipun,aku saja je try nasib join contest tu.bukan nak sangat pergi.hee..cuma terasa sedikit rugi jugak laa kan.dah dapat, tak boleh pergi lak..

disebabkan aku tak pergi,so, tak dapat la nak cerita kat korang camne musical tu kan..so,ringan-ringankan lah tulang jejari anda melawat blog mira cikcit nie kalau nak tau.

notakaki : counting till ramadan.two more days to go :)


2 comments:

  1. elz, next time kalau aku dapat another pair aku bawak kau k

    ReplyDelete