nuffnang here

anda SEMUA:)

Friday, July 6, 2012

BR | what's your flavor?

ATTENTION. this is a SHORT POST!
rasanya dah seminggu lebih aku tak update blog.mungkin malas, mungkin jugak takde idea.

sumber : google
 pernah dengar name di atas? aku pernah.kalau korang tak pernah, aku takde komen. =.=
sekarang aku buat part time kat situ.agak jauh dari rumah tapi aku tak kisah pun.kadang-kadang je rasa malas nak drive.hee.kerja aku hari-hari kat sini,merasa aiskrim.kihkih.gemuk laa aku. ><

makin pendek lak rasa tangkap gambar camni.=.=
bagi sesape yang tinggal area bukit tinggi,klang..jom lah datang melawat saya di sini :) tapi jangan mintak aiskrim free pulak ye.bankrup aku nanti.huu

notakaki : result sem 2 aku dah keluar.hmm,cam haremmm tapi tetap bersyukur walaupun nyawa-nyawa ikan.di atas pagar. =.='

9 comments:

  1. owh..cute..good luck,keje leklok

    ReplyDelete
  2. well then congrat..!! you got a job.. jgn sedih pasal result tu.. just focus on the next sem..GOOD LUCK!!

    ReplyDelete
  3. maisarah azmi : hee.okey.thanks :)

    anonymous : thanks :)

    azrini azmi : ape?ape??haha

    ReplyDelete
  4. wah3..... kerja kat sini rupanya... :)

    ReplyDelete
  5. azrini azmi : meh2 datang ambik :P

    atie : heee. :)

    ReplyDelete