nuffnang here

anda SEMUA:)

Friday, March 8, 2013

rock climbing | gua damai, bt caves

hello peeps.


korang pernah try aktiviti panjat memanjat nie? yang tak pernah, korang patut cuba.tak rugi mencuba kan..? :) mula-mula aku taknak pergi pun rock climbing ni sebab ada laa hal-hal peribadi sikit.tapi ubah fikiran sebab rasa rugi pulak kalau tak ikut.

first time datang rasa cuak jugak tengok..dalam hati..'ehh,benda nie ke aku nak panjat?acane ni,acane ni..'tu laa monolog dalaman selama beberapa jam sebelum naik..bila guide datang, makin cuak jadinya.perut yang memang dah sakit,menjadi-jadi sakit.risau tak dapat naik je sebenarnya...tapi alhamdulillah,berbekalkan semangat waja.berjaya jugak.weee

me :)
 see,nampak tak muka aku happy?hihi..

sebelah tu roomate wa. leeya
yg nie pulak classmate wa, khai.
 paling-paling teruk aktiviti nie pun,kaki atau tangan kau mesti lebam..hihi..tapi jangan risau,aktiviti nie sangat selamat...ouh,tempat nie public,macam taman.sesiapa pun boleh datang..hari-hari minggu ramai laa yang datang..foreigner pun ramai.

untuk memudahkan aktiviti korang,carilah orang-orang yang dah expert pasal benda nie. memang kena bayar sikit tapi lebih senang kan.diorang pasangkan tali,kita naik je berapa kali nak naik pun..selamat,hati pun puas!

btw,untuk orang yang gayat,nie laa masa nak atasi kegayatan korang tu..hee :)
sekian.

notakaki: bioss family day is coming!!! :)


3 comments:

  1. best kan? IQ da lame xclimb~ climb kt damai pling best~ XD

    ReplyDelete
  2. yup.kalau ade climb lagi ajak laaa :)

    ReplyDelete
  3. wah rindu la tpt ni dah lama x climb......

    ReplyDelete