nuffnang here

anda SEMUA:)

Wednesday, October 3, 2012

BIOSS | refreshment camp 2012.

assalamualaikum.

*bioss refreshment camp is a camp for new undergraduate student under chem-bioprocess engineering course in UTM.

berbeza dengan setahun yang lepas,kami yg jadi peserta dalam camp nie.tapi this year, kami pulak conduct untuk junior.memang agak havoc sebab plan 2 minggu sebelum event.but alhamdulillah everything went well :) walaupun banyak isu dan masalah timbul, tapi kalau kita usaha,kita akan dapat apa kita nak kan.

-------------------------------------------------------------------------------------------

date : 28-30 sept 2012
venue : UTM and Tg.Resang Indah,Mersing.

28 sept | dsr,utm
khusyuk semacam.


cik pengarah bersama VIP
29 sept | tg.resang
kem kom, mr.aidil
reti ke idokk pasang tu =.=
LDK 1 : ice breaking
ewahh bulee.ewahh bule..HAHA
refreshment dulu.bagi segar sikit.
LDK 2 : pulau memori
obstacle aka penyibuk.
sebelum mandi laut.main dulu.
LDK 3 : ohBMsaya.lol
LDK 4


apebende ntah.
full circle.
tinggal 4 org.kaki dah mnggigil2 =.=
 30 sept | tg.resang
iklan : berat kucing nie.huu
LDK 5 : explorace


siput sedut,obor-obor~


denda.yucksss +.+



penghibur hati.

the end.
 --------------------------------------------------------------------------------------


 untuk semua junior skkb*kalau ade yg bace lahh..belajar rerajin ye.uni life tak sama dengan matrik n sekolah dulu-dulu.kne struggle lebih lagi.mintak maaf if ade salah silap sepanjang camp hari tu.biase lahh marah-marah tu.marah sayang katanya.masa nie laa kteorg nak tengok kekuatan fizikal dan mental korang..jangan manja sangat okey,walaupun tau ade yang tak puas hati dengan camp nie,please fikir ape kebaikannya.jangan ambik keburukan je..:)

im the writer.
untuk 2 skkbians, good job guys.semoga kita boleh bekerjasama macam nie lagi untuk next event.u guys the best ! btw,cepat-cepat bagi resit kat aku..nak claim duit ni.

okeylah,sampai sini saja.banyak gambar je entri kali ni.biar korang tak bosan baca wa membebel.hehe..dah2,nak mandi then buat laporan kewangan sikit n study kot =.=


notakaki : im in rebound relationship ke? don't choose me just because you want to forget her.choose me for who i am.be the second thought seriously suck.

4 comments:

  1. bestnye yg buat bulatan tuh, best best best

    ReplyDelete
  2. strength.. I believe it's in your heart. Bersabarlah.Allah sentiasa ada disisimu..

    ReplyDelete