nuffnang here

anda SEMUA:)

Saturday, July 23, 2011

aku panas hati lagi..kau tak ke?

selamat malam semua..

 okeyy,tak sepatutnya muka nie.tak sesuai buat masa sekarang.

entri hari ini pasti akan di penuhi dengan carutan-carutan ditambah dengan kebengangan yang melanda..hah,gitu!sila tutup telinga tapi bukak mata.*gilerr

aku rasa semua orang dah alert dengan link-link virus di fesbuk.YA,yang bermula dengan 'hi,how are you?'
sungguh baik hati si pemberi virus ni..tanya-tanya khabar dulu.daripada kau tanya khabar,baik kau belanje aku makan!BIGAPPLE pun layann~huh*kau cam cilake.


ya,sepatutnya muka ini lebih sesuai!


walaupun aku tak pernah click link tuhh,tapi aku rasa komputer aku dahh di masuki virus yg sedang menggila.atau adakah salah game-game yang sedang didownload oleh abang ipar baru aku?huh..
tapi aku rasa account fesbuk aku mungkin jugak telah di'hack' oleh orang-orang yang tak bertauliah.*cis kau lahanat!aku benci kau..

sekarang,fesbuk aku dah tak boleh login..kalau bertuah je dapat login.pehh,itu sangat membengangkan aku okey??! owhh,mungkin bukan aku saje,tapi seluruh family aku..yg musykilnya,cuma fesbuk saje tak bole login..aku layan najwalatif kat youtube ke,main tweet2 kat twitter ke,melalut sambil mencarut kt blog ke,okey je..nampak tak kesengalan fesbuk sekarang? bila login je mulalah die bg noti,ade technical problem bagai..huh.kau saje nak mainkan aku..

hidup penuh kerunsingan baru-baru nie.ade sape-sape nak tanggung aku pegi bercuti tak??waaa ..sugar daddy mahupun gigolo tak masuk senarai.terima kasih

jejaktapak: aku nak layan perasaan dengar lagu jiwang.

8 comments:

  1. bkak task manager n delete satu process yg plek smcam kat situ..hehe

    ReplyDelete
  2. cian ko..hehe.bukak la akuan fb baru

    ReplyDelete
  3. kite ade trima chat dr kak el..ckp 'hi.how are you?' huhuu..tapi kite tak reply laa..kak el da kne virus ni..hohoo..

    ReplyDelete
  4. nahrulez, da format pc balik..heh:)

    ReplyDelete
  5. ubi,,huu..malas lahh nk buat baru.

    ReplyDelete
  6. roy martin: biasa lahh aku.angin xtentu pasal.hehe

    ReplyDelete
  7. hafscha: tau xpe..da format pc balik dahh..

    ReplyDelete